top of page

Referenssit

”Mika kuunteli esiintymistäni ja antoi täsmäkoulutusta, joilla sain varmuutta esiintymiseen, sekä hyviä vinkkejä, jotka paransivat esiintymiseni eri osa-alueita. Vahva suositus Mikalle.”

Mikko Hurskainen,Myyntipäällikkö

Sanelma Helkearo, viestintäkonsultti

Netprofile Finland Oy

"Saimme koulutuksesta apua oman puheäänen vahvaan ja luontevaan käyttöön yrityksemme esiintymis- ja asiakastilanteisiin. Koulutus avasi tietoisuutta äänen mahdollisuuksista joustavana työkaluna. Erityisen ilahduttavaa oli Mikan tapa antaa positiivista palautetta jokaisen osallistujan äänestä - jokaisella on jokin vahvuus ja kauneus omassa äänessään."

Bayer Oy

2021

”Mika oli loistava kouluttaja! Parasta koulutuksessa oli positiivinen henki. Koulutus tapahtui kannustavasti ja hyvät puolet esiin nosten, joita erityisesti korostettiin. Todella hyödyllinen ja mukavan henkinen koulutus, joka olisi saanut jatkua pidempäänkin!”

Sinussa on kaikki -kurssin osallistujapalaute, Mielenterveyden keskusliitto

”Kurssi voimaannutti minua. Että voi nuinkin vetää, vaikka jännittää.  Railakas meininki ja kaikkia kannustettiin, jotka esitti jotain. En ole koskaan kokenut vastaavaa. Esitin runoni ja toisen kahteen kertaan. Rohkaistuin mukaan ja se kannatti. Äänen avaaminen ja käyttö oli hyvin neuvottu. Lopussa Mika sanoi, että viihtykää. Minä olen minä ja se riittää. Sen kun aina muistaisi. Kiitos oli hyvä kokemus.”

Sinussa on kaikki -kurssin osallistujapalaute, Mielenterveyden keskusliitto

”Sain kurssilta lisävarmuutta esiintymiseen, uskoa itseeni, että riitän. Monesti ennenkin kuultu: kaikki jännittävät, aukeni itselle uudella, uskottavalla tavalla. Hengittämistekniikka ja "hymyilevä" puhuminen oli ihan uusia asioita, toimivat varmasti käytännössä. Kyllä sain kurssilta tukea nykyiseen ja tulevaan elämäntilanteeseeni, juuri esiintymisiä ajatellen. Mika Tepsa oli helposti lähestyttävä, asiantunteva ja uskottava. Tykkäsin kovasti. Lämpimät kiitokset, että sain olla mukana :)”

Haluatko kehittää esiintymistaitojasi,
puheääntä ja vuorovaikutusta? 

Tarjolla esiintymistaitojen koulutuksia ja puhumisen sekä äänenkäytön valmennuksia. Kommunikaation kehittämistä johtajille, myyntitiimeille ja asiakastyötä tekeville ratkaisukeskeiseisillä toimintavoilla.

 

Voimavarakeskeistä kouluttamista - tule

viihtymään koulutukseen!

bottom of page