top of page

Esiintymisen tekniikka

Kuinka otat yleisön haltuun? Tilanne sekä olosuhteet vaikuttavat siihen, millaisia keinoja kannattaa käyttää esityksen kokonaisuuden kannalta. Koulutus tutkii tekemisen kautta oma näkemys tuodaan esiin ja mihin asti ilmaisua pitää ulottaa eri tilanteissa.

Mukaan saa keinot oikeanlaisen käsikirjoituksen tekemiseen esityksen suhteen ja mitä esiintymisen hallinnassa kannattaa ottaa huomioon.

Heittäydytään harjoittelemaan erilaisia esitystapoja ja etsitään ratkaisut kokonaisvaltaiseen esiintymiseen.

Opit inspiroimaan yleisösi! 

Loistokkuutta esiintymiseesi

Mika tepsa

Kenelle koulutus sopii? 

Esiintymiskoulutus voi olla toimia käytännöllisenä osana esimerkiksi myyntikoulutuksen yhteydessä. Koulutuksesta on apua luonteviin kokousesiintymisiin, verkkoluentoihin tai seminaarien pitämiseen. Kaikissa on keskiössä vuorovaikutustaidot, joihin esiintymistaidot ovat yhteydessä. Esiintymisjännitys voi olla myös hyvä peruste hakeutua valmennukseen.

Miksi esiintymistä kannattaa harjoitella? 

Hyvien esiintymistaitojen positiivisena sivuvaikutuksena ovat usein paremmat tulokset liike-elämässä, luottamus ja rohkeus omaan osaamiseen sekä vakuuttavat vuorovaikutustaidot eri tilanteissa. Harjoittelemalla esiintymistaitoja saavutetaan luontaista kestävyyttä työelämään ja vapaa-aikaan. Myös esteeksi koettu esiintymisjännitys helpottaa harjoittelun myötä. 

Pyydä tarjous

Esiintymiskoulutuksista sekä yrityksille suunnatuista esiintymisen ja äänenkäytön koulutuksista voimme rankentaa yhdessä erilaisia kokonaisuuksia tapauskohtaisesti.

 

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää! 

bottom of page